WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben wij kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want wij kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat wij zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

Verstopping Amersfoort: praktische informatie

Verstopping Amersfoort

In Amersfoort zijn nog veel oudere woningen en oudere panden te vinden. Deze gebouwen beschikken vaak nog over ouder leidingwerk en dat sneller last zal krijgen van een verstopping. Dat is erg vervelend, maar helaas komen wij het nog bij veel woningen tegen in Amersfoort. Wanneer dit bij jou het geval is dan kun je vandaag nog met ons contact opnemen om een loodgieter in te schakelen die dit bij jou aan huis komt oplossen. Hieronder vertellen wij graag meer over de verschillende soorten verstoppingen waar wij dagelijks mee te maken krijgen.

 

 

De verschillende soorten verstoppingen

verstopping amersfoortOnze loodgieters zijn inmiddels zeer ervaren als het gaat om het ontstoppen van verstoppingen. Dagelijks krijgen zij met veel verschillende soorten verstoppingen te maken in Amersfoort en in de omgeving. Hieronder benoemen we de verschillende soorten verstoppingen die er zijn.
• Een verstopping in het toilet maken we vaak mee. Onze loodgieters zijn inmiddels helemaal thuis in het ontstoppen van het toilet. Wij zien vaak dat er teveel toiletpapier wordt gebruikt of we komen vreemde voorwerpen in het toilet tegen. De leidingen zijn hier niet voor gemaakt en dit zorgt er voor dat de voorwerpen vast komen te zitten in de leidingen. Heb jij last van een verstopte toilet? Dat wil je zo snel mogelijk hebben opgelost en wij kunnen dezelfde dag nog bij je aan huis komen om het op te lossen.
• Een verstopping in de afvoer van de keuken. Wij maken het vaak mee dat de gootsteen bij mensen aan huis niet meer leeg loopt. Er is sprake van een verstopping in de afvoer van de gootsteen. Dit wordt vaak veroorzaakt door etensresten die mensen proberen weg te spoelen. Hier is de gootsteen niet voor gemaakt en dit zorgt op de lange termijn voor problemen.
• Een verstopping in de afvoer van de badkamer. Onze loodgieters maken vaak mee dat de badkuip bij mensen thuis niet meer leeg wil lopen. De afvoer van het water in de douche raakt vaak verstopt wanneer er veel haar en vetresten in het putje terecht komen.
• Tot slot zien we regelmatig dat mensen de dakgoot verstopt hebben zitten. Een verstopte dakgoot komt in de meeste gevallen doordat de regenpijp verstopt zit en het water dus niet meer weg wil lopen. Wanneer er bijvoorbeeld veel blad in de regenpijp komt dan wil het water niet meer weg lopen.

Schakel een loodgieter in Amersfoort in voor alle soorten verstoppingen

Onze loodgieters zijn inmiddels zoveel verstoppingen tegen gekomen dat we nergens meer van op kijken. Een verstopte toilet is voor onze loodgieters geen vervelende klus en zij zullen het zonder probleem oplossen. Ook alle soorten verstoppingen komen we bij jou aan huis verhelpen. Wij sturen onze werknemers met het juiste gereedschap de weg op, zodat zij iedere klus zonder problemen kunnen oplossen. Nadat wij een lekkage hebben opgelost dan houden wij ook altijd nog een evaluatie over het werk dat wij hebben verricht met de klant. Pas wanneer wij er zeker van zijn dat jij als klant tevreden bent over het werk dan gaan wij weer weg.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAmersfoort033.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Stadsring 161
3817 BA, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 799 99 88 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button