LOODGIETER VATHORST NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter Vathorst: praktische informatie

loodgieter vathorstLoodgieter Vathorst

 

Loodgieter Vathorst is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

 • Het repareren van je dak
 • Het verhelpen van verstopte rioleringen
 • Verleggen van waterleidingen
 • Aansluiten van een douche
 • Onderhoud van je ketel

 

Een loodgieter is breed inzetbaar. Ze kunnen zonder moeite nieuw leidingen in je badkamer plaatsen, je toilet installeren, je cv-ketel een servicebeurt geven, lekkages achterhalen in het rioleringssysteem en repareren, lekkages van het dak repareren. Ook kunnen ze een verstopte gootsteen en toilet nakijken. Heb je een van deze problemen dan adviseren wij om niet zelf te gaan klussen maar een echte loodgieter in te schakelen.

Enkele van de belangrijkste werkzaamheden van een loodgieter zijn:

 • Lekkages detecteren
 • Repareren van lekkages
 • Riolering en afvoer ontstoppen
 • Installeren van sanitair
 • Installeren en onderhouden van de centrale verwarming
 • Aanleggen van leidingen

 

Lekkages detecteren en repareren

Om schade te voorkomen moeten lekkages zo snel mogelijk aangepakt worden door een loodgieter. Een dak lekkage vinden is niet makkelijk. Het water stroomt door naar beneden waardoor meerdere plekken nat worden. Een loodgieter maakt gebruik van speciale methodes om lekkage te achter halen. Zo kan hij gebruik maken van een rookgasdetectie, een druktest of een ultrasone detectie. Om onnodige hak- en breekwerk te voorkomen maakt een loodgieter ook gebruik van kleine camera’s.

 

Om lekkages te kunnen verhelpen worden verschillende methodes door een loodgieter gehanteerd. Een lekkage in de afvoer moet anders aangepakt worden dan een lekkage in de leidingen.

 

Reparatie van waterleidingen

Tijdens de reparatie van de waterleiding zal de loodgieter eerst de hoofdkraan moeten sluiten. Hierna gaat hij over tot het markeren van de plek en verwijdert een stuk van de waterleiding en plaatst daarna een nieuwe leiding. Deze verbindt hij met knel en soldeersokken.

 

Reparatie van leidingen

Heb je een lekkage in de badkamer dan gaat de loodgieter een gedeelte van de afvoerleiding vervangen. Hij zorgt ervoor dat de verbindingen weer waterdicht gemaakt worden.

 

Dak lekkage

Bij een dak lekkage gaat de loodgieter het dak op om die te controleren. Een dak lekkage wordt meestal veroorzaakt door een gescheurde dakbedekking of een kapotte of verschoven dakpan. Soms kan het probleem zich ook in de dakgoten bevinden. Een beschadigde dakpan kan de loodgieter vervangen met een nieuwe bedekking. Hij zorgt er dan voor dat alle naden goed afgesloten worden.

 

Riolering

Je hebt last van een verstopte rioleringen als je de volgende zaken merkt:

 • Bij een regenbui een bubbelend geluid hebt in de gootsteen of de douche
 • Na de regen een vieze geur in het huis

Doordat het riool of ontluchtingspijp verstopt zijn komt de lucht via de afvoerleidingen het huis binnen. Een verstopping detecteren kan je liever aan een loodgieter overlaten. Hij kan voor jou nagaan of de verstopping in je eigen riool zit of in het gedeelte van de gemeente.

 

Heb je ook problemen, twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met loodgieter Vathorst!

 

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button