LOODGIETER SOESTERKWARTIER NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter Soesterkwartier: praktische informatie

loodgieter soesterkwartierLoodgieter Soesterkwartier

 

In deze blog hebben wij enkele werkzaamheden die door een loodgieter verricht worden voor jou genoteerd.

 

De werkzaamheden die door een loodgieter verricht kunnen worden zijn:

  • Oplossen van leidinglekkages in huis

Lekkages aan de waterleidingen kunnen voor waterschade zorgen. De lekkages kunnen ervoor zorgen dat het hout van je dak kan wegrotten. Ook zorgen lekkages voor schimmelvorming op muren. Een lekkage moet daarom zo snel mogelijk opgelost worden. Een loodgieter kan meestal een lekkage opsporen en verhelpen. Je krijgt te maken met leidinglekkages wanneer de leidingen niet goed aangesloten zijn of door schade tijdens boorwerkzaamheden.

  • Het uittrekken van restafval prop

Er zijn verschillende oorzaken voor verstoppingen in de afvoer. Er kan restafval gaan zitten op de bodem van de afvoer wat voor verstoppingen kan  zorgen. Er kan ook een restafvalprop in de afvoer gaan zitten. Met een kleine haak kan een loodgieter de prop verwijderen. Met een veter kan de restafval verwijderd worden uit de afvoer. Restafval kan niet verwijderd worden door gebruik van ontstoppingsmiddelen.

  • Voorkomen van afvoerverstopping

Afvoerverstopping kan voorkomen worden door geen restafval in de afvoer te gooien. Onder restafval wordt verstaan; teveel toiletpapier, haren, etensresten, bladeren en takken. Je kan verstoppingen voorkomen door een zeefje te plaatsen in de gootsteen en een filter in de put in de badkamer. Laat ook je afvoer regelmatig doorspuiten. Voor het doorspuiten van je afvoer kan je contact opnemen met een loodgieter.

  • Het verhelpen van lekkage aan je dak

Een lekkage aan je dak is heel vervelend. Ook is deze l moeilijk te achterhalen met het blote oog. Een lekkage merk je vaak nadat er waterschade ontstaat aan je woning. Een loodgieter kan met speciale hulpmiddelen de bron van de lekkage makkelijk vinden.

  • Afvoerlekkages oplossen in je woning

Heb je een vervelende stank in of rondom je huis dan is het mogelijk dat je een lekkage in je afvoer hebt. Het water dat naar de riolering zou moeten stromen zit ergens in de badkamer of keuken. Een afvoerlekkage ontstaat door de verkeerde aansluiting van de sanitaire voorzieningen.

  • Het contoleren van leidingen op lekkages

Het is verstandig om leidingen regelmatig op lekkages te laten controleren. Zo kan je waterschade aan je woning voorkomen.

  • Dakbedekking controleren op slijtage

Door regelmatig je dakbedekking te laten controleren kan je waterschade voorkomen. Laat de controle door een loodgieter doen. De loodgieter gaat na of er beginnende slijtages of kleine beschadigingen zijn aan het dak.

  • Het verhelpen van gaslekkage

Gaslekkages, waarvan de bron niet met het blote oog waar te nemen is, zijn moeilijk op te lossen. Een gaslekkage dient zo snel als mogelijk aangepakt te worden omdat het explosiegevaar met zich mee brengt. Ook kunnen inwoners van de woning zich verstikken door de gaslekkage. Schakel bij een gaslekkage meteen een loodgieter in.

 

 

Wil je een van deze werkzaamheden laten verrichten dan raden wij jou aan om vandaag nog contact op te nemen met loodgieter Soesterkwartier.

 

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button