Wie zijn wij?

Een probleem met het leidingwerk of CV ketel behoort in vervolg tot de verleden tijd wanneer je met ons contact opneemt. Wij helpen je namelijk graag bij een verstopping, een lekkage of een probleem met de CV ketel. Onze werknemers krijgen dagelijks te maken met dit soort problemen en daarom is er geen probleem welke zij nog niet eerder zijn tegengekomen en wat ze niet opgelost krijgen.
Alle mensen die bij ons in dienst zijn beschikken over de juiste diploma’s. Hierdoor weten we zeker dat al onze werknemers over de juiste kennis beschikken. Echter gaan de ontwikkelingen in het vakgebied snel en daarom blijven onze mensen zich ook ieder jaar bijscholen met de laatste cursussen. Tot slot beschikken onze mensen over jaren aan ervaring waardoor zij geen klus tegen zullen komen die ze nog niet eerder hebben gezien. Ze weten hoe ze een probleem op de beste manier moeten aanpakken.

Door onze effectieve aanpak kunnen wij zeer nauwkeurig te werken gaan. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en voor een loodgieter kiezen die erg dichtbij jou woont. Het voordeel hiervan is dat de loodgieter snel ter plaatse is en dat je niet lang hoeft te wachten. Op deze manier wordt je lekkage, verstopping of CV ketel probleem zo snel mogelijk opgelost.

Wij hebben alle kennis in huis, om jou te helpen!

Volg ons op Social Media
Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button