Wie zijn wij?

Een probleem met het leidingwerk of CV ketel behoort in vervolg tot de verleden tijd wanneer je met ons contact opneemt. Wij helpen je namelijk graag bij een verstopping, een lekkage of een probleem met de CV ketel. Onze werknemers krijgen dagelijks te maken met dit soort problemen en daarom is er geen probleem welke zij nog niet eerder zijn tegengekomen en wat ze niet opgelost krijgen.
Alle mensen die bij ons in dienst zijn beschikken over de juiste diploma’s. Hierdoor weten we zeker dat al onze werknemers over de juiste kennis beschikken. Echter gaan de ontwikkelingen in het vakgebied snel en daarom blijven onze mensen zich ook ieder jaar bijscholen met de laatste cursussen. Tot slot beschikken onze mensen over jaren aan ervaring waardoor zij geen klus tegen zullen komen die ze nog niet eerder hebben gezien. Ze weten hoe ze een probleem op de beste manier moeten aanpakken.

Vanwege onze efficiënte werkwijze kunnen wij ook zeer snel te werk gaan. Je hoeft dan ook niet lang te wachten voordat we bij jou aan huis staan. Wij weten namelijk hoe vervelend het is om een lange tijd te moeten wachten wanneer je een kapotte CV ketel hebt of een lekkage in huis.

Wij hebben alle kennis in huis, om jou te helpen!

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 799 99 88 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen