LOODGIETER LIENDERT NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter Liendert: praktische informatie

loodgieter liendertLoodgieter Liendert

Iedereen heeft ooit een sanitairprobleem gehad, waarbij de loodgieter erbij gehaald moest worden. Als je eerder gebruikt hebt gemaakt van de diensten van het loodgietersbedrijf in Amersfoort, dan weet je welke kwaliteit wij leveren aan ons klanten. Maar voor de mensen die voor het een afspraak maken bij ons, is het belangrijk om je een beetje te vertellen over ons en onze diensten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een top loodgietersbedrijf die diensten levert in alle woonwijken van Amersfoort, waaronder ook Liendert. Onze loodgieters zijn 24×7 beschikbaar om jou van dienst te zijn. Vrees niet voor noodsituaties, want wij leveren ook nooddiensten, tegen de normale tarieven. De loodgieters komen netjes gekleed in hun uniform met hun licentie, waardoor je niet hoeft te vrezen om hen toegang te geven tot jouw huis of erf. Na het werken ruimen wij ook netjes voor je op.

Onze diensten

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor je uitvoeren:

  1. Afvoer reinigen

In de meeste gevallen plan je doorgaans geen schoonmaakdiensten voor rioleringen totdat er iets erg gebeurt, zoals een verstopte gootsteenafvoer of badkuipafvoer waardoor water een back-up maakt. Daarom is het routinematig plannen van afvoer- en rioleringsdiensten essentieel om de effectiviteit en efficiëntie van jouw afvoer- en rioolbuizen te behouden.

  1. Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud

Warmwater in huis hebben is onmisbaar. En dat snappen wij volkomen. Heb je problemen met jouw cv-ketel of is er een storing? Bel ons. En regelmatige onderhoud is nodig, want dat bespaart je ontzettend veel geld. Dat doen wij ook. Zelf voor het installeren van jouw nieuwe cv-ketel, ben je bij ons terecht.

  1. Hulpverleningsdiensten 1×24 uur

Sanitaire problemen kennen geen tijd. Dat weet je inmiddels al. Wij zijn 1×24 uur per dag en elke dag bereikbaar. Onze noodtarieven zijn hetzelfde als de reguliere diensten. Je hoeft dus niet te vrezen dat je extra zal moeten uitgeven als je een noodsituatie midden in de nacht hebt. Wij staan altijd voor je klaar.

  1. Renovatie van de badkamer

Wil je een nieuwe badkamer hebben? Wanneer je jouw badkamer gaat renoveren is het belangrijk dat ons inhuurt. Wij zullen alle leidingen en kranen voor je installeren. Ook de douchecabine kunnen wij voor je zetten.

  1. Lekkages opsporen en oplossen

Lekkages zijn gevaarlijk. Het moment dat je een lekkages opmerkt moet je meteen een afspraak bij ons maken. Wij hebben de ervaring en de apparatuur om de lekkage op te sporen en op te lossen.

  1. Verstopte toiletreparatie

Dat de loodgieter de specialist is als het gaat om het verhelpen van een verstopt toilet, is geen geheim. Bel ons, want je wilt je zelf en je huis niet vies maken door zelf de reparatie te doen.

Waarom moet je voor ons kiezen?

Wanneer je wordt geconfronteerd met een sanitair probleem, is tijd een van jouw belangrijkste bronnen. Je wilt geen tijd verspillen aan onjuiste reparaties die leiden tot terugkerende problemen of verdere schade. Daarom zorgen we ervoor dat we niet alleen op tijd zijn voor elk gepland onderhoud. Je kunt er zeker van zijn dat je werkt met loodgieters die gecertificeerd zijn en ervaring hebben.

 

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button