LOODGIETER LEUSDERKWARTIER NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter Leusderkwartier: praktische informatie

loodgieter leusderkwartierLoodgieter Leusderkwartier

Het leven gebeurt niet, zoals jij het hebt geplant. Als je het het minst verwacht, gooit het leven een kromme bal naar je toe. Netzo werk het sanitairsysteem. Omdat het netjes onder ons muren en de vloer is gescholen, kun je het niet controleren en zelf schoonmaken. Wanneer het problemen veroorzaakt heb je iemand met ervaring nodig. En dat is het loodgietersbedrijf Amersfoort.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren loodgietersbedrijf die bewoners van Amersfoort bedient. Leusderkwartier is een woonwijk, die bekend is met de topservice die wij bieden. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in loodgieterswerkzaamheden en beschikken over alle nodige app raturen om jouw probleem snel en efficiënt op te lossen. Onze loodgieters blijven zich scholen, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwe technieken en ontwikkeling binnen onze branche.

Wat kunnen wij voor je doen?

  1. Reparatie van kapotte pijpen

Dit probleem komt veel voor in de winter wanneer het bevroren water in de pijpleiding uitzet en de buis doet barsten. Een kapotte leiding kan grote overstromingen veroorzaken en de waterschade is kostbaar. Bovendien is deze aangetaste buis ook moeilijk te lokaliseren. De schade kan ook optreden in de tuin, onder de fundering en zelfs achter de muren. Het is beter om ons te bellen. Wij zullen de bron van het lek vinden en meteen beginnen te repareren.

  1. Afvoerproblemen oplossen

Wij kunnen elk sanitairprobleem diagnosticeren en afhandelen. Het maakt niet uit hoe groot of klein, of de afvoeren moeten worden schoongemaakt, gerepareerd of vervangen. We kunnen helpen bij alle problemen met waterafvoeren, rioleringen of verstopte afvoeren als gevolg van wortels, vuil, vet en andere oorzaken van verstopping. We installeren ook gloednieuwe afvoersystemen rond jouw huis om jouw fundering veilig te houden en jouw tuin er mooi uit te laten zien.

  1. Het oplossen van toiletproblemen

Dit kan een van de meest ongemakkelijke problemen zijn voor het gezin, wanneer jouw toilet niet meer werkt als gevolg van een verstopping of als een leiding lekt of als er een probleem is met de stortbak. Wat het probleem ook is, als je het zo snel mogelijk wilt laten repareren, bel ons dan gewoon voor een snelle en goedkope reparatie. We kunnen ook het hele toiletsysteem installeren en onderhouden. Dit omvat alle buizen en fittingen om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

  1. Cv-ketel reparatie

Een defecte cv-ketel is meestal de reden voor een gebrek aan warm water. De cv-ketel is echter een gecompliceerd apparaat en je moet het niet proberen te repareren, tenzij je een loodgieter bent. De reden hiervoor kan variëren van totale storingen tot minimale defecten. Wij zijn deskundig om ze te repareren. Laat de reparatie en onderhoud aan ons over.

Wij zijn er altijd om je te helpen

Voor al onze vrienden in Leusderkwartier en in heel Amersfoort staan we altijd klaar om in een oogwenk te vertrekken. Of het nu iets kleins is dat snel moet worden uitgeschakeld of een groter sanitairproject, aarzel niet om contact op te nemen. Wanneer jouw sanitair problemen heeft, moet je geen tijd verliezen of dralen over de zaak. Neem vandaag nog contact op met ons voor al je sanitairebehoeften!

 

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button