WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben wij kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want wij kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat wij zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

Lekkage Amersfoort: praktische informatie

Lekkage Amersfoort

Kom je water tegen op vreemde plekken in huis? Dan is de kans groot dat je last hebt van een lekkage. Een lekkage ontstaat vaak in een van de leidingen of op andere plekken in en aan huis. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk wat doet aan een lekkage zodat het probleem niet erger wordt. Wanneer je in of rondom Amersfoort woont dan kun je direct contact met ons loodgietersbedrijf opnemen en wij zorgen er voor dat er een loodgieter bij je aan huis komt om het vervelende probleem op te lossen. Hieronder lees je meer informatie over hoe je een lekkage herkent en wat je moet doen wanneer je een lekkage tegenkomt.

Hoe herken ik een lekkage?

lekkage amersfoortAllereerst kun je een lekkage herkennen aan water wat je op vreemde plekken tegenkomt. Er zijn echter nog een aantal symptomen die doen vermoeden dat je een lekkage in huis hebt. Zo kan een lagere waterdruk ook een teken zijn dat er een lekkage in een van de leidingen zit. Wanneer er een lek in een van de leidingen zit dan zorgt dat er voor dat er een lagere druk komt te staan op het water dat uit de kraan komt.
Daarnaast kan er een leiding volledig knappen. Je zult dit vrijwel direct kunnen merken doordat er geen water meer uit de kraan komt of doordat er veel wateroverlast in huis komt. Tot slot zijn lekkages te ontdekken door donkere plekken in de muur, in de vloer of in het plafond. Dit is vaak een teken dat er water van de andere kant in het huis trekt. Dit veroorzaakt lekkages en dit zijn de momenten waarop er zo snel mogelijk moet worden gehandeld. Wanneer er namelijk niks aan wordt gedaan dan kan dat er voor zorgen dat de muur, de vloer of het plafond gaat rotten. Dit wil je voorkomen, want een dergelijk situatie zal voor veel hogere kosten zorgen.

Wat moet ik doen bij een lekkage?

Is een van het bovenstaande het geval bij jou in huis? Dan moet je hier zo snel mogelijk iets aan laten doen. Allereerst dien je de watertoevoer af te sluiten. Dat doe je door de hoofdkraan dicht te draaien of de kraan dicht te draaien waar het water voor de betreffende leiding doorheen stroomt. Op dit moment kan de wateroverlast niet erger worden, maar het probleem zit er natuurlijk nog wel. Hier moet je dus nog wat aan doen. Dat doe je door een vakkundige loodgieter in te schakelen die het probleem bij je aan huis komt oplossen. Bij ons kun je vandaag nog een loodgieter in Amersfoort inschakelen die bij jou aan huis komt om het probleem op te lossen.
Wanneer een van onze loodgieters bij je aan huis komt dan weet je dat het probleem voorbij is. Wij nemen het probleem van je over en we zorgen er voor dat het lek wordt gerepareerd en niet meer terug komt. Wanneer wij bij jou weg gaan dan zijn de leidingen in huis weer zo goed als nieuw.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAmersfoort033.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Stadsring 161
3817 BA, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 799 99 88 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button