LOODGIETER KATTENBROEK NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter Kattenbroek: praktische informatie

loodgieter kattenbroekLoodgieter Kattenbroek

 

De werkzaamheden van een loodgieter kunnen onderverdeeld worden in 3 categorieën namelijk: installatie, reparatie en onderhoud. Woningbezitters vergeten vaak dat onderhoud van een woning belangrijk is. Lak aan onderhoud zorgt voor vervelende gevolgen.

Enkele gevolgen zijn een storing in de cv-ketel en verstoppingen in de afvoer.

In deze blog heeft LoodgieterAmersfoort033 8 werkzaamheden van een loodgieter voor jou genoteerd en uitgewerkt.

  • Aanleggen van leidingen in de woning

Een loodgieter kan leidingen aanleggen tijdens een nieuw-, aan-, of verbouw van een woning. Een loodgieter heb je nodig wanneer je de kraan in je badkamer een andere plek wilt geven. Wil je spelingen tussen leidingstukken voorkomen dan zal je een loodgieter moeten inschakelen. Deze werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat er goed werk opgeleverd word.

  • Aansluiten van sanitair op de afvoer

Sommige woningen hebben al een afvoer en in andere gevallen moet er een nieuwe afvoer aangelegd worden. Het aansluiten van sanitair op de afvoer is geen makkelijke taak. Ook hier kun je last van lekkages krijgen indien ze net goed worden aangesloten.

  • Het verleggen van leidingen in je woning

Naast het aanleggen van nieuwe leidingen kan een loodgieter ook oude leidingen verleggen. Hij sluit dan een deel van het leidingnetwerk af en gaat dan aan de slag om de leidingen te verleggen.  Soms is het verleggen van leidingen onvermijdelijk. Tijdens de verbouwing ontdek je plotseling een leiding die tussen 2 ruimtes loopt. In zulke gevallen heb je dan geen andere keus.

  • Het laten installeren van een cv-ketel in je woning

Tijdens de winter is het natuurlijk heerlijk als elk plek in je huis verwarmd is. Een loodgieter kan je adviseren over de mogelijkheden bij het installeren van een nieuwe cv-ketel.

  • Aansluiten van radiatoren op de leidingen

Een cv-ketel dient via waterleidingen aangesloten te worden met de radiotoren. Warm water zal moeten worden aangevoerd en koud water afgevoerd. Ook deze aansluiting moet zeer nauwkeurig plaats vinden.

  • Verwijderen van oud sanitair

Naast het aansluiten van nieuw sanitair kan een loodgieter ook het bestaande sanitair verwijderen. De loodgieter kan je ook adviseren over de mogelijkheden van nieuw sanitair.

  • Oplossen van cv-ketel storing

Een storing aan de cv-ketel kan heel erg lastig zijn. Vooral wanneer dit zich in de herfst of winter voor doet. Een loodgieter kan je hiermee helpen door de beschadigde of versleten onderdelen te vervangen. Vaak genoeg is de storing dan verholpen.

  • Uitvoeren van cv-ketel onderhoud

Ook voor het onderhouden van een cv-ketel kun je bij een loodgieter. Zij kunnen enkele keren per jaar voor jou nagaan of er beginnende slijtages aan de onderdelen zijn. Hierdoor kunnen de onderdelen tijdig vervangen worden. De loodgieter zal ook de binnenzijde van de cv-ketel reinigen. Hierdoor kan je voorkomen dat door stofophoping de werking belemmerd wordt. Het is verstandig om een oude cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden.

 

Laat deze werkzaamheden door loodgieter Kattenbroek doen. Hierdoor vermijd je complicaties. Wees dus slim en schakel loodgieter Kattenbroek in!

 

 

 

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button