LOODGIETER HOOGLAND NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter Hoogland: praktische informatie

loodgieter hooglandLoodgieter Hoogland

 

Een lekkage is lastig en kan veel schade richten.

Lekkages vindt je op verschillende plekken;

  • Onder het dak
  • Bij de afvoer van apparaten
  • De kelder
  • In het zwembad
  • In de badkamer

 

Voor het achterhalen van een lekkage en deze op te heffen heb je specifieke apparaten nodig. Een lekkage dient meteen verholpen te worden om verdere schade te voorkomen. Vaak zijn wij zelf niet in staat om een lekkage te achterhalen en deze ook te repareren. Raak niet in paniek, schakel loodgieter Hoogland meteen in. Zij kunnen in een mum van een tijd de bron van de lekkage achterhalen en deze tijdelijk of meteen voor je oplossen. Soms moet de loodgieter een onderdeel bestellen, denk aan een kapotte afvoer van de wasmachine of vaatwasser, waardoor zijn voor een tijdelijke oplossing zorgen. De loodgieter komt dan later terug met een structurele oplossing.  Met een structurele oplossing heb je  geen last meer van een lekkage en kan verdere schade voorkomen worden.

 

Laat je lekkage verhelpen door loodgieter Hoogland

Een lekkage kan je laten verhelpen door een vakkundige loodgieter in te schakelen. Hiervoor kun je terecht bij loodgieter Hoogland. Door een vakkundige loodgieter in te schakelen kun je nare plekken op je muur voorkomen. Ook kun je voorkomen dat je houtwerk weg rot. Deze schades zijn achteraf heel moeilijk te herstellen.

Hoe kun je lekkages voorkomen?

Je hebt liever geen lekkage in je huis omdat deze voor veel schade kan zorgen. Het is bijna onmogelijk om een lekkage helemaal uit te sluiten. Je kan wel proberen om een lekkage te voorkomen. Je zult je wel afvragen hoe je dat moet doen. Wij hebben enkele tips hier voor jou genoteerd.

  • Regelmatige controle van oude leidingen

Bij oude woningen komt het vaak voor dat de oude leidingen nooit eerder vervangen zijn. Woon je in een oude woning dan is het verstandig om de leidingen te laten controleren. Ondanks het materiaal van oude leidingen stevig is kunnen ze op den duur toch stuk gaan. Een lekkage is dan onvermijdelijk. Je kunt zelf niets doen aan een lekkage die niet zichtbaar is maar een zichtbare lekkage dien je meteen aan te pakken.

  • Loop over je platte dak

Behalve aan je leidingwerk kan je ook schade krijgen aan je dak. Lekkage aan je dak kan voor veel ellende zorgen. Denk maar aan de schade die het water kan aanbrengen aan het hout van je dak. Indien je woning een platte dak heeft dan kan je op het dak gaan lopen om de staat er van te bekijken. Rommel op het dak dien je te verwijderen. Heb je een zwakke plek op het dak, laat deze dan meteen nakijken door een loodgieter.

  • Het schoonmaken van dakgoten

Dakgoten vangen veel rommel op. Het water kan dan niet via de regenpijp wegstromen en gaat een andere uitweg zoeken. Dit zorgt voor lekkages.

Wees de lekkages voor en schakel loodgieter Hoogland in.

 

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button