LOODGIETER GESTEL NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter Gestel: praktische informatie

loodgieter gestelLoodgieter Gestel

Een ieder krijgt weleens te maken met een verbouwing. De badkamer is vaak een van de ruimtes die een verandering ondergaat. Wil je een nieuwe badkamer laten plaatsen of wil je de bestaande badkamer laten verbouwen dan is het verstandig om contact op te nemen met loodgieter Gestel.

 

Waarom loodgieter Gestel inschakelen bij het plaatsen van je badkamer?

De loodgieter kan je helpen bij het plaatsen van je badkamer. Behalve dat de werkzaamheden sneller afgerond zullen worden ben je ook 100% ervan verzekerd dat je in de toekomst geen last zult hebben van lekkages, verstoppingen en storingen. Mensen zijn heel gauw geneigd om dit soort klusjes zelf te willen klaren met alle gevolgen van dien. Voorkom complicaties en schakel daarom een loodgieter in.

LoodgieterAmersfoort033 kan met verschillenden sanitaire werkzaamheden in de badkamer helpen.

Enkele van de werkzaamheden zijn:

  • Het aan leggen van leidingen
  • Aanleggen van een afvoer
  • Installeren en aansluiten van kranen, het bad en lampen
  • Het installeren en aansluiten van de radiator
  • Rioleringsinstallatiewerken

 

Het  plaatsen van een nieuwe badkamer

Om te voorkomen dat spelingen ontstaan is het belangrijk om leidingen goed op elkaar aan te sluiten. Deze spelingen kunnen voor lekkages zorgen omdat er vocht uit de leidingen kan sijpelen. Ook bij het plaatsen van sanitaire voorzieningen op de afvoer dient er rekening gehouden te worden dat er geen speling ontstaat.

 

Laat oude leidingen nakijken

Niet alleen bij het aanleggen van nieuwe leidingen heb je een loodgieter nodig maar ook bij de renovatie van je oude badkamer is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. De loodgieter kan dan de bestaande leidingen zoals water- en afvoerleidingen even bekijken. Een heleboel leidingen komen bloot te liggen bij een verbouwing omdat muren en vloeren opengebroken worden. Een loodgieter kan nagaan of de leidingen nog goed zijn en of ze aan vervanging toe zijn. Je bespaart je zelf een heleboel ellende en een hoop geld doordat je de leidingen tijdig laat controleren. Niets is zo lastig als een lekkage na de totale verbouwing ontdekken. Je zal maar net een lekkage op een moeilijk te bereiken locatie ontdekken wat natuurlijk als gevolg heeft dat je weer muren of misschien zelf de vloer gaat moeten open breken. Laat ook het regelen van de verwarming aan de loodgieter over. Deze kan jou ook meteen adviseren over de nieuwste technieken op dat gebied. De nieuwste modellen bieden veel comfort. Behalve comfort kan je ook besparen op de gas- en elektriciteitsrekening.

Nog steeds twijfels waarom je voor een loodgieter moet kiezen?

Besparen is fijn maar hou er rekening mee dat dit soms alleen op korte termijn kan zijn. De gevolgen die daarna volgen zijn niet prettig. Door een loodgieter in te huren kan je ook gebruik maken van zijn kennis als het gaat om het installeren van badkamer accessoires.

 

Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact op met loodgieter Gestel!

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button