LOODGIETER KRUISKAMP NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 033 – 200 30 64

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Veelzijdig inzetbaar

Aangezien ons loodgietersbedrijf al jaren aan ervaring heeft hebben onze loodgieters kennis opgedaan op alle vlakken in ons vakgebied. Wij hebben dus loodgieters beschikbaar voor alle soorten werkzaamheden.

Spoedservice mogelijk

Heb je een spoedgeval? Geen zorgen, want onze loodgieters kunnen al binnen een uur bij je aan huis staan op ieder moment van de dag en op iedere dag van de week. Een probleem wordt door ons altijd opgelost.

De beste kwaliteit

Wanneer een lekkage is gerepareerd of een verstopping wordt verholpen dan weet je dat het op de juiste manier is gebeurd. Nadat onze loodgieters zijn geweest kun je zeggen dat de leidingen weer zo goed als nieuw zijn.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Mijn man heeft laatst uren geprobeerd om de verstopping in de badkamer op te lossen, maar het lukte maar niet. Voor de loodgieter die bij ons langs kwam was dit geen probleem.”

Yvonne

“Wij hadden schade in de badkamer en op meerdere plekken kon het water tussen het tegelwerk door. Gelukkig is dat nu verholpen en hebben we nergens meer last van. Een dik tevreden klant.”

Thomas

Loodgieter De Kruiskamp: praktische informatie

loodgieter de kruiskampLoodgieter De Kruiskamp

Als je jouw sanitaire problemen niet zelf met een hamer en schroevendraaier kunt fixen, betekent het dat je een professionele loodgieter moet inhuren. De Amersfoortse loodgieter is de beste persoon die je kan helpen, wanneer je sanitaire problemen hebt. Wil je ons nu al bellen? Dat mag. Ga op onze contactpagina en vraag een offerte aan. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen doen en over onze diensten? Lees dan verder.

Hoe werken wij?

Wanneer je hebt ontdekt dat je een sanitair probleem hebt, is het eerste wat je doet ons bellen. Onze klantenservice afdeling staat 1×24 uur klaar om je te spreken. Zij zullen je vragen wat het probleem is en zullen beoordelen of het een noodsituatie betreft, waarbij de loodgieter meteen moet uitrijden. Is het geen noodgeval, dan zul je een offerte van ons ontvangen en een plan van aanpak. Soms kan het nodig zijn dat de loodgieter eerst langs moet komen om de situatie te bekijken voor dat wij een offerte kunnen maken. Wij zullen dan eerst een afspraak maken. Na het werken ruimen wij weer netjes voor je op.

Onze diensten

  1. Toilet

Als je probeert jouw eigen toilet te repareren, kan dit meer problemen veroorzaken. Je kunt zelfs extra geld verspillen door items te kopen die je niet nodig hebt. Laat ons jouw toilet inspecteren en eventuele reparaties uitvoeren. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom een toilet niet functioneert. Wij hebben kennis van de meest voorkomende soorten toiletreparaties, daarom nemen we onderdelen mee waarmee we ter plaatse reparaties kunnen uitvoeren voor je.

  1. Kranen

Lekkende of druipende kraan? Wanneer je ooit een druppelend geluid in je huis opmerkt, moet je ons gelijk bellen. Een druipend watergeluid kan uit vele bronnen komen en meestal uit een lekkende kraan. Lekkende kranen verhogen ook de waterrekening. Je weet nooit de oorzaak van het lek. Het kan gewoon een versleten kraancomponent zijn, een gebroken of gebarsten buis. Wij hebben de nodige apparatuur om het onderdeel of de hele kraan te vervangen.

  1. Cv-ketel

Stel je voor dat je midden in een warme, ontspannende douche zit, alleen om een gezonde portie ijskoud water te krijgen. Met een beschadigde cv-ketel kan dat gemakkelijk een realiteit worden. Jouw cv-ketel is essentieel voor jouw comfort en in sommige gevallen voor jouw veiligheid. Wij bieden volledige reparatieservices voor cv-ketels. Van het diagnosticeren en repareren van de oude unit tot het bieden van vervangende oplossingen, wij maken van elke cv-ketel een stressvrij en gemakkelijk proces.

  1. Afvoer reinigen

Wij zijn 24/7 beschikbaar om routinematig afvoeronderhoud, noodreinigingsdiensten en rioolreiniging uit te voeren. Wij kunnen helpen bij elke vorm van verstopte afvoer en kunnen alle rioolreinigingsdiensten aanpakken. Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week, onze diensten aan.

Waarom moet je ons inhuren

Wij streven naar uitmuntendheid, of we nu een commercieel contract met een hoge inzet of een eenvoudig residentieel contract verzorgen. Wij zijn van mening dat het niet uitmaakt wie een klant is of hoe groot hun project is, ze verdienen het om een kwalitatief hoge service van ons te krijgen.

 

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgieteramersfoort033.nl
Plotterweg 31
3821 BB, Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer: 033 - 200 30 64 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button